Persoonlijk contact

Wel zo prettig

Wij, Johan Bosker en Erik Koudenburg, heten u graag welkom in onze showroom. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de aanschaf van uw keuken. Niet alleen in ontwerp en mogelijkheden, maar ook in de juiste keuze van apparatuur.

 

Ruim 26 jaar ervaring in de keukenbranche en passie voor het vak is wat ons bindt. De laatste 5 jaar hebben wij als collega’s samengewerkt bij een gerenommeerde zaak in Friesland. Onze samenwerking verliep zo goed, dat het idee ontstond om samen een zaak te beginnen. Met trots presenteren wij u Trend Keukens Drachten.

Erik Koudenburg en Johan Bosker

(v.l.n.r.) Johan Bosker, Wilko Kronemeijer, Erik Koudenburg en Jeannette Postma

Team Trend Keukens Drachten

Wij staan voor een eerlijk advies en een eerlijke prijs. Een goed ontwerp tegen een zo gunstig mogelijke prijs zonder verrassingen achteraf. Persoonlijk contact stellen wij voorop. U heeft altijd contact met Johan of Erik, of allebei. Dus geen aparte afdelingen met nieuwe mensen aan wie u eerst weer alles uit moet leggen. Wij regelen het gehele proces, van offerte tot plaatsing en zelfs de service daarna. Dat is wel zo makkelijk.

 

Kom langs en laat u verrassen door onze gastvrijheid, showroom en prijzen. Wij maken samen met u een duidelijke 3d tekening van uw nieuwe keuken. U kunt rekenen op de scherpste offerte van Friesland!

Uitbreiding Trend Keukens

De jongens van de Stationsweg

Wij breiden uit!

Mooi hè!

Vakbekwame keukenmonteurs
Altijd persoonlijk contact
Garantie bij zelfmontage
Vind uw droomkeuken!
Van luxe keukens tot bugetkeukens; bij Trendkeukens vindt u gegarandeerd de keuken die écht bij u past! Het vinden van de perfecte keuken kan een hele opgave zijn, dat begrijpen wij. Een keuken van Trendkeukens gaat immers jarenlang mee. Daarom luisteren wij te allen tijde naar úw wensen. Samen met onze specialisten kijkt u naar de mogelijkheden.
Wij staan voor een goed ontwerp tegen een zo gunstig mogelijke prijs, zonder verassingen achteraf! Daarom worden al onze keukens worden geleverd inclusief benodigde apparatuur.
Maak direct een vrijblijvende afspraak!