Razendsnelle levering mogelijk
Persoonlijk & eerlijk advies
Kwaliteit staat voorop

Keuken Gorredijk

Een design van een keuken is niet geheel onbelangrijk. Een keuken koop je vaak om een lange periode mee te doen. Dan is het wel zo prettig als het design tijdloos is. Daarnaast moet het design aansluiten bij uw interieur. Bij Trendkeukens begrijpen we dat. Wij bieden daarom geen standaard keukens, maar oplossingen die aansluiten op uw wensen en behoeften. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij de zoektocht naar de perfecte keuken. Met onze expertise en jarenlange ervaring en ons objectieve en eerlijke advies staan wij klaar om samen met u een perfect design te vinden. Wij zijn de Trendkeukens gevestigd in Drachten.

Keuken kopen in Gorredijk

Of u nu op zoek bent naar een keuken met of zonder kookeiland, voor elk doeleinde is een keuken te vinden. U kunt een ruime keuze maken uit ons brede assortiment. Daarnaast is het belangrijk dat de keuken bestaat uit de elementen die voor u van belang zijn; heeft u een hoog of laag werkblad nodig, of meer kastruimte? Heeft u liever een keuken met grepen, of een compleet greeploze keuken?

Binnen 30 minuten bij onze locatie in Drachten

Er zijn tegenwoordig talloze keukens. Heeft u specifieke wensen? Of wilt u zich volledig laten adviseren door onze specialisten? In beide gevallen bent u bij Trendkeukens in goede handen. Onze specialisten zijn altijd eerlijk en objectief. Dat is waar wij voor staan. Bij twijfel over een compacte keuken of een keukeneiland wij van Trendkeukens begeleiden u in het maken van juiste keuze.

Afspraak maken?

Kom gerust langs voor een bak koffie of een goed gesprek!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Welke dag zou u het liefst langs willen komen

Door op verzoek verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden