Razendsnelle levering mogelijk
Persoonlijk & eerlijk advies
Kwaliteit staat voorop

Een design van een keuken is niet geheel onbelangrijk. Een keuken koop je vaak om een lange periode mee te doen. Dan is het wel zo prettig als het design tijdloos is. Daarnaast moet het design aansluiten bij uw interieur. Bij Trendkeukens begrijpen we dat. Wij bieden daarom geen standaard keukens, maar oplossingen die aansluiten op uw wensen en behoeften. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij de zoektocht naar de perfecte keuken. Met onze expertise en jarenlange ervaring en ons objectieve en eerlijke advies staan wij klaar om samen met u een perfect design te vinden. Wij zijn de Trendkeukens gevestigd in Drachten.

Keuken kopen Grou

Dankzij een jarenlange samenwerking met leveranciers kunnen wij u de beste keukens voor de scherpste prijs leveren. Zo krijgt u niet alleen een keuken binnen uw budget, maar ook een keuken die jarenlang mee kan. Onze vakkundige specialisten adviseren u niet alleen over keukens, maar ook over de apparatuur die daarbij komt kijken. Zo bieden wij u alleen merkapparatuur aan welke garant staan voor jarenlang plezier. Daarnaast vinden onze monteurs het maar al te leuk om hun kennis en vaardigheden met u te delen. Ook wanneer u ervoor kiest om de keuken zelf te monteren, laten wij u er niet alleen voor staan. Kom langs bij onze winkel en showroom in Drachten en wij helpen u maar al te graag aan de keuken die echt bij u past!

Binnen 30 minuten bij onze locatie in Drachten

Kom langs bij onze showroom in Drachten! Slechts enkele kilometers van Grou ligt onze ruime, sfeervolle winkel op u te wachten. Laat u inspirerend door de mogelijkheden en ontvang vrijblijvend advies van onze experts.

Afspraak maken?

Kom gerust langs voor een bak koffie of een goed gesprek!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Welke dag zou u het liefst langs willen komen

Door op verzoek verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden