Razendsnelle levering mogelijk
Persoonlijk & eerlijk advies
Kwaliteit staat voorop

Diensten

Dit is wat we doen

/01

Ontwerp

Zelf hebt u waarschijnlijk al genoeg ideeën. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. We geven ze vorm in een ontwerp en nemen daarin al uw wensen mee. Maar ook doen wij graag suggesties en geven we advies. Daarom zorgen wij voor twee tekeningen: eentje met uw plan en eentje zoals wij denken dat het ook kan. Alles draait om u, zodat u de beste keuze kunt maken. Binnen 24 uur hebt u uw ontwerp in huis. Plus een prijsindicatie. Voelt het goed? Dan komt u terug.

/02

Inmeten

Voordat we uw keuken bestellen komen we de keuken inmeten. Dit om verrassingen bij plaatsing te voorkomen.
Mocht u helemaal ontzorgt willen worden dan komt de monteur inmeten en de werkzaamheden opnemen. Hiervan krijgt u een offerte. Als alle kosten duidelijk zijn en akkoord gaan wij de keuken bestellen.

/03

Leveren

Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we razendsnel leveren. Onze lijnen zijn kort. We bestellen zelf rechtstreeks. In principe hebben we uw keuken binnen vier weken in huis.

/04

Monteren

Wij willen u honderd procent ontzorgen. Daar staan wij voor. Maar als u liever uw eigen keuken plaats, kan dat ook. U bent helemaal vrij om zelf dingen aan te pakken. Toch liever een monteur? Wij werken samen met een achttal monteurs waarvan wij weten dat ze volgens onze hoogwaardige kwaliteitsnorm werken. De monteur levert namelijk het eindproduct waar wij als Trendkeukens op worden beoordeeld. Dus een goeie montage van uw keuken is eigenlijk het aller belangrijkste.

Afspraak maken?

Kom gerust langs voor een bak koffie of een goed gesprek!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Welke dag zou u het liefst langs willen komen

Door op verzoek verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden