Razendsnelle levering mogelijk
Persoonlijk & eerlijk advies
Kwaliteit staat voorop

Keuken Sumar

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? In onze ruime showroom nabij Sumar ziet u alle mogelijkheden; van hout tot keramiek, van modern tot design, voor ieder budget. Onze keukens zijn altijd compleet voorzien van apparatuur, zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Daarnaast maken wij enkel gebruik van topmerk apparatuur; zo kunt u er van uit gaan dat niet alleen de keuken zelf, maar ook de apparatuur jarenlang mee gaat.

Keuken kopen in Sumar

Of u nu op zoek bent naar een keuken met of zonder kookeiland, voor elk doeleinde is een keuken te vinden. U kunt een ruime keuze maken uit ons brede assortiment. Daarnaast is het belangrijk dat de keuken bestaat uit de elementen die voor u van belang zijn; heeft u een hoog of laag werkblad nodig, of meer kastruimte? Heeft u liever een keuken met grepen, of een compleet greeploze keuken? Onze keukens worden op maat gemaakt, zodat u altijd voorzien bent van een keuken die compleet bij u past. Onze keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat u hier jarenlang plezier van ondervindt. Ons doel is om met veel passie u te voorzien van een keuken die echt bij u past. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom.

Binnen 30 minuten bij onze locatie in Drachten

Voldoende en juiste informatie inwinnen is belangrijk bij de aanschaf van een koken. Maak gebruik van ons vrijblijvend advies en kijk samen met de experts van Trendkeukens naar de mogelijkheden. Kom langs bij onze winkel en showroom in Drachten en ervaar het zelf.

Afspraak maken?

Kom gerust langs voor een bak koffie of een goed gesprek!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Welke dag zou u het liefst langs willen komen

Door op verzoek verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden