Whirlpool vaatwasser keuken

Whirlpool vaatwasser keuken

Whirlpool vaatwasser keuken

Een keuken zonder vaatwasser is niet meer modern. Het is lastig om een vaatwasser uit te kiezen. De Whirlpool vaatwasser is altijd goed.

Whirlpool is een grote fabrikant van wasmachines, droger, koelkasten en vaatwassers. Whirlpool levert hoge kwaliteit voor een lage prijs, Whirlpool en Trendkeukens passen daarom erg goed bij elkaar.

Waarom een Whirlpool vaatwasser keuken?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor Whirlpool. Whirlpool heeft een speciale technologie ontwikkeld en dat heet de 6th Sense Technologie. Deze technologie meet de hoeveelheid van de vuile vaat en past aan de hand daarvan de instellingen aan. Met name het waterverbruik, de temperatuur en de duur van het programma. Whirlpool is erg voordelig en duurzaam, het bespaart water en energie.

Whirlpool heeft verschillende programma’s. Hier zijn een aantal voorbeelden van de belangrijkste functies van de Whirlpool vaatwassers:

Alles-in-1 functie:

Met de alles in 1 functie kan er gekozen worden voor afwasmiddel of voor poeder. Met deze functie wordt de vaat schoon gemaakt, de vaat krijgt een glans en de vaatwasser zelf blijft ook schoon.

Antibacterie functie:

De functie zegt het al zelf, met deze functie worden alle bacteriën gedood. Met een desinfecterend afwasmiddel of tablet wordt de vaat schoon en zonder bacteriën.

AquaSteam functie:

Met deze stoom functie, laat al het afval op de vaat los en wordt de vaat uiterst schoon. Met de stoom worden ook de bacteriën van de vaat verwijderd.

Halve lading functie:

Als de vaat half vol is, kan er voor de halve lading functie worden gekozen. Dit is een soort duurzame functie. Met deze functie kost het minder tijd, minder water en minder energie.

Multizone functie:

De Whirlpool vaatwasser bestaat uit twee rekken. Met de Multizone functie, kost het minder energie en minder water. Met de Whirlpool functie kan er worden gefocust op een bepaald rek, zodat dit rek uiterst schoon wordt.

 

Whirlpool vaatwasser keuken