Vind de ideale afzuigkap

Vind de ideale afzuigkap

Vind de ideale afzuigkap

Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of het bestaat ergens in de wereld al. Zo geldt dat ook voor afzuigkappen. Veelal is de meest voorkomende de traditionele wandschouw, maar wij zien ook een steeds grotere vraag ontstaan naar alternatieve afzuigkappen. Daarom hebben wij ze voor jou allemaal op een rijtje gezet.

De Traditionele Wandschouw

De hierboven genoemde Traditionele Wandschouw is een afzuigingsysteem waarbij deze vast zit aan de wand en het plafond. Deze zijn natuurlijk in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Vierkant, Rond of als moderne wandschouw. Maar niet alleen in vorm is te variëren, zo heb je afzuigkappen in van RVS, glas of een Wandschouw voorzien van een Plasmamade filter. Die laatste is één van de ontwikkelingen die interessant is voor als jij een nieuwe afzuigkap aan wilt schaffen. Deze afzuigkap, zuigt vuile lucht op om deze vervolgens te filteren. Zo krijg je gezonde, schone en frisse lucht terug.

Een Afzuigkap als hanglamp

Een afzuigkap combineren met een hanglamp, dat kan! Door het strakke design krijg je iets enorms origineels en moois in je keuken. Het functioneert ook echt als lamp! Dus zo heb je twee functies in één! Buiten het feit dat het design en de functionaliteit erg goed is van deze hanglampafzuigkappen zijn deze ook nog eens helemaal geluidsstil.

De onderbouw afzuigkap

Om ruimte te besparen in de keuken, kun je ook kiezen voor een onderbouw afzuigkap. Dit is een uitstekende oplossing voor je keukenventilatie. Een onderbouw afzuigkap wordt gemonteerd aan de wand of onder een hangend keukenkastje. De afzuigkap is iets dieper dan de standaarddiepte van een hangend kastje waardoor de afzuigkap iets onder het kastje uitsteekt.

Afzuiging in het werkblad

Een afzuigkap hoeft niet altijd hoog te hangen of aan een muur te zitten, deze kan tegenwoordig ook in je werkblad van je keuken. Grootste voordeel! Je hebt niks meer in je keuken hangen aan afzuigers, dus deze ziet er al meteen een stuk ruimtelijker uit! Ze zijn ook nog eens stil en kunnen zonder probleem ervoor zorgen dat er geen geuren de keuken verlaten!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.