Trendkeukens in Drachten: bíjna up to date voor 2019

Trendkeukens in Drachten: bíjna up to date voor 2019

“Profiteer nog twee weken van leuke kortingsacties en bewonder de nieuwste trends in onze keukens”

DRACHTEN – ‘De jongens van de Stationsweg’ – ze zijn inmiddels met zijn vijven – vernieuwen de gehele Trendkeuken-showroom. “De geringe overlast duurt nog ongeveer twee weken”, zegt eigenaar Johan Bosker. “Daarna zijn we weer helemaal up to date voor 2019.” Nieuwe kleuren, het nieuwste op het gebied van keukenapparatuur en trendy keukens die de klant zó bij zichzelf thuis ziet.

Om de soms wat rommelige aanblik tijdens de metamorfose te compenseren, zijn er nog twee weken kortingsacties. Ondertussen wordt apparatuur werkend aangesloten en krijgen de keukens hun ‘finishing touch’.

Het wordt prachtig en de trends zijn inmiddels goed zichtbaar: veel hout, betonlook en sfeervolle kleurstellingen. “Er is interessante nieuwe keukenapparatuur op de markt”, vertelt mede-eigenaar Erik Koudenburg. De Bora-inductieplaat bijvoorbeeld met geïntegreerd afzuigsysteem; de zwarte spoelbakken en zwarte kranen die enorm in de smaak blijken te vallen; en de Quooker CUBE, die maar liefst op vijf manieren water levert: ijskoud gewoon water, ijskoud sprankelend water, gewoon koud water, warm water en kokend water.

Bij Trendkeukens vind je kwaliteitskeukens voor een redelijke prijs. “Wij investeren niet in een duur pand of enorme keukenopstellingen die te groot zijn voor bijna elke woning”, zegt Johan Bosker. “Wij vinden het belangrijk dat onze keukens herkenbaar zijn, en dat de kwaliteit én de prijs goed zijn. Meegaan in de laatste ontwikkelingen hoeft niet per se duur te zijn, dat zie je bij ons.”

De medewerkers van Trendkeukens zijn trots op de 99%-score van tevreden klanten die een aanbeveling achterlaten op de website. Johan: “Drie op de vier klanten zijn gekomen na aanbevelingen van familie of vrienden. Nu blijkt dat ze eigenlijk allemaal positief de deur uitgaan. Dat is toch geweldig!”

Nieuwsgierig naar de vernieuwde showroom? Nog profiteren van kortingsacties in verband met de verbouwing? In 2019 een keuken kopen met een prijs uit 2018? Plan direct een bezoek aan ‘de jongens van de Stationsweg’.

 

Trendkeukens | Stationsweg 99 | 0512-537437 | www.trendkeukens.nl

V.l.n.r. Wilko Kronemeijer, Jeannette Postmus, Bento Sicco van der Wal, Erik Koudenburg en Johan Bosker. (Foto: Actief Media)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.