Trendkeukens breidt uit in ruimte en assortiment

Trendkeukens breidt uit in ruimte en assortiment

Succesvolle formule blijft gelijk: kwaliteit voor een gunstige prijs

Bij Trendkeukens staat een uitbreiding op stapel. Door het grote succes van de formule waar Erik Koudenburg en Johan Bosker zes jaar geleden mee startten aan de Stationsweg in Drachten, groeit het keukenbedrijf uit haar jasje. Johan Bosker: “Trendkeukens is nu alweer zes jaar lang een begrip in Drachten en omstreken. Doordat wij onze overheadkosten laag weten te houden, kunnen wij kwalitatief zeer hoogwaardige keukens en apparatuur leveren tegen een zeer gunstige prijs. Dat deze formule werkt, ervaren wij dagelijks. Door de grote vraag naar onze keukens, merkten wij dat we wel wat extra ruimte konden gebruiken. We hebben lang nagedacht over een oplossing: zouden we net als andere keukenzaken een groot, nieuw pand neerzetten met overweldigende opstellingen? We hebben het overwogen. We hebben zelfs een tekening laten maken, en een optie op een stuk grond genomen. Maar toen schrokken we wakker. Wij laten ons niet verleiden tot meer en groter, want wij blijven tenslotte altijd ‘de jongens van de Stationsweg’. Dat is waar ons succes ligt.

We vonden de oplossing uiteindelijk in een uitbreiding van onze huidige showroom, met het naastgelegen pand. Op dit moment wordt er hard gewerkt, begin 2018 zal de doorbraak worden gemaakt en in februari hopen we de nieuwe showroom in gebruik te kunnen gaan nemen.” Naast de uitbreiding in ruimte, werd onlangs ook al het assortiment uitgebreid met een nieuwe lijn keukens, in echt hout en fineer, geheel naar wens samen te stellen. En dat voor een prijs die men van Trendkeukens gewend is. Ook wordt er een nieuwe lijn greeploze keuken geïntroduceerd, hoogwaardig design met een unieke uitstraling.

“Onze formule blijft gelijk, maar ons assortiment wordt breder. We blijven werken met betrouwbare leveranciers, die echte kwaliteit leveren. Kom gerust vrijblijvend langs, dan laten we zien wat we daarmee bedoelen. Wij hebben alle nieuwe trends op keukengebied. Straks zijn we er klaar voor om de hele markt te kunnen bedienen, met ontzettend mooie keukens in hoge kwaliteit, voor een hele mooie prijs!” www.trendkeukens.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.