Toekomst van de slimme keuken

Toekomst van de slimme keuken

Toekomst van de slimme keuken

Apparatuur wordt alleen maar slimmer de laatste paar jaren waardoor het voor jou alleen maar makkelijker wordt. Zo zijn er bijvoorbeeld koffiemachines die je iedere ochtend voorzien van je favoriete koffie op het gewenste tijdstip of bijvoorbeeld een vaatwasser die je een bericht stuurt wanneer het wasprogramma voorbij is en nog meer van dit soort slimme apparatuur. In dit blog bericht vertel ik jullie er alles over.

De toekomst van (combi) ovens

Ook ovens worden steeds slimmer, stel jezelf nou eens voor dat je in de ochtend al die heerlijke ovenschotel in de oven hebt gezet. Je hebt een hele lange dag gehad op je werk en je kan de oven alvast aandoen terwijl je aan het autorijden bent. Zodat als je thuis komt je meteen kan eten en niet eerst nog op je eten moet wachten, Hoe fijn is dat!

Vaatwassers

De vaatwasser is op zichzelf al een heel handig ding maar hij wordt nu nog beter en nog slimmer. Zo kan een slimme vaatwasser. Zo bestaan er al vaatwassers die al kunnen berekenen hoe vol de vaatwasser zit en hoe vies het allemaal is. Hierop past de vaatwasser zijn wasprogramma aan, Zo gebruikt die minder water en zeep wat meteen ook weer besparend werkt voor je portemonnee en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Toekomst slimme keukens

Intelligente koelkasten

Slimme koelkasten zijn inmiddels al een aantal jaren op de markt. Er bestaan momenteel koelkasten die de tearatuur kunnen aanpassen aan het soort eten wat je in je koelkast hebt liggen en er zijn zelfs ook koelkasten die je dieetadvies geven. Deze koelkasten kunnen door middel van je lengte en gewicht je BMI uitrekenen en je zelfs recepten geven met het soort eten wat je in je koelkast hebt liggen. Scheelt je ook weer tijd om weer uit te zoeken wat je vanavond eens zal gaan eten.

Zoals je hebt kunnen lezen bestaat er al best wel wat slimme keuken apparatuur, We raden je zeker aan om eens hier naar te gaan kijken als je bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken gaat kijken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.