Organiseer je keukenlades

Keukenlades

Organiseer je keukenlades

We hebben het allemaal in onze keuken, van die laadjes die overvol zijn , die ene la die eigenlijk bedoeld is voor je bestek maar waar nu ook bieropeners en aanstekers te vinden zijn. Hoe breng je nou orde in die lade’s zodat je alles weer makkelijk kan vinden. In dit blogbericht geeft Trend Keukens je paar handige tips om dit voor elkaar te krijgen

de bestekla

Hoe zorg je dat deze op orde blijft? Het handigste wat je kan doen is een opbergbak kopen met allemaal verschillende vakjes. Zo maak je optimaal benut van de ruimte van de la en kan je alles makkelijk vinden. Maar waar laat je die grote keuken messen dan? Het is erg onveillig om grote messen los in een keukenla te laten liggen daarom adviseren wij dat je beter een messenhouder kan aanschaffen.

De serviesla

Deze is nog vrij nieuw, en enorm handig. Vroeger had je altijd die keuken kastjes maar omdat wke daar nu een beetje vanaf aan het stappen zijn hebben we nu in keukenland een servies la bedacht zo heb je servies nog makkelijker in hand bereik en heb je niet van die onhandige grote stapels.

De voorraadla

Vroeger hadden we altijd de voorraadkast maar ook deze is ingeruild voor een la. Maar omdat het nog een grote zooi kan worden door alle kruiden en olijfolie etc. die je erin stopt kan je het beste vershoudbakjes aanschaffen en daar alles netjes in sorteren. Zo ziet het er ook al meteen een stuk rustiger uit!

Hopelijk hebben deze tips je geholpen om voortaan wat meer orde te brengen in de keukenlades

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.