Open keuken

Open keuken

Met een open keuken zijn er veel mogelijkheden van de inrichting. Een keuken zorgt ervoor dat er een bepaalde sfeer ontstaat. Open keukens zorgen ervoor dat de keuken het hart van het huis word. Een overlopende keuken is gezellig, er zijn nog wel een aantal aspecten waarop gelet moet worden.

3 belangrijke tips voor een open keuken

Er zijn een aantal aspecten die belangrijk zijn bij het nemen van een open keuken. Hier zijn 5 belangrijke tips voor het nemen van een open keuken.

  1. Een goede afzuiging

Een goede afzuiging is belangrijk bij een keuken. Omdat het een open keuken is, is het belangrijk dat alle geuren niet door het huis heen gaan. De geuren die vrijkomen moet gelijk afgezogen worden.

  1. Bekleding overloop

Het is vervelend als de sfeer en bekleding niet op elkaar is afgestemd. Het past niet bij elkaar als de keuken een andere stijl heeft dan de woonkamer.

  1. Verlichting

Verlichting is erg belangrijk in de keuken. Elke tijdstip op de dag moet er goede verlichting zijn in de keuken. Met een open keuken komt er vaak al veel licht binnen vanuit de woonkamer.

Trendkeukens kan helpen bij het vinden en inrichten van de perfecte keuken. Het kan vaak lastig zijn, met hulp van Trendkeukens gaat dit uitstekend. Neem contact met Trendkeukens op.