keukentrends van 2019

keukentrends van 2019

keukentrends van 2019

Wil je de leukste keukentrends van 2019 weten? Wij hebben alle trends van 2019 op een rijtje gezet, lees hier de ontwikkelingen in keukentrends.

Natuurgetrouwe keuken

De natuurgetrouwe keuken is de keukentrend van nu. Aanwezige kleuren maken plaats voor verstilling in de natuurgetrouwe keuken. Natuurlijke materialen worden samengevoegd op een monumentale manier.

 

Hidden Kitchen

Bij de volgende trend is de keuken verborgen in de woonkamer. Met een hidden kitchen maak je je keuken onzichtbaar op momenten waarop jij dat wilt en is de keuken één met je woonkamer. Via een schuifwand kun je de keuken tonen of juist verstoppen. Uitklapbare afzuigsystemen die verwerkt zitten in het werkblad van de keuken.

 

Minimalistisch

Minimalistisch en rustig is het kleurgebruik in de keukentrends van 2019. De keuken uitgevoerd in één kleur creërt rust, maar is ook weer niet saai. Met de juiste accessoires wordt er namelijk een stijlvol interieur gecreeërd dat voor het oog niet snel vervelen zal. Dankzij deze trend vallen de geavanceerde en luxe keukenapparaten meer op.

Brede lades

Nog een keukentrend in 2019 zijn brede keukenlades. Bovenkastjes in de keuken verdwijnen naar de achtergrond en de brede keukenlade komt tevoorschijn. Brede keukenlades zijn efficiënter in te richten dan keukenkasten. Daarnaast geeft het de keuken een strakke en rustige uitstraling.

 

Keuken en woonkamer in één

De keuken wordt een leefruimte. Je ziet steeds vaker dat mensen leven in de keuken en dat de woonkamer een beetje overbodig wordt. Het is een gezellige ruimte beweging is. Een bar of eettafel als verlengde van het kookeiland is de ideale plek om in alle rust je ontbijtje te eten, de krant te lezen of te borrelen.

 

Marmer

Marmer is en blijft een favoriet van iedereen. Het hoeft niet alleen op de vloer te liggen maar kan nu ook verwerkt worden tot keukenblad of achterwand.  Dit jaar mag ook gekleurd marmer met nerven die contrasteren met de kleur van het marmer er daardoor echt opvallen.

 

Terrazzo

Marmer heeft ook een sterke concurrent, namelijk; terrazzo. Dit materiaal heeft de laatste tijd een enorme terugkeer gemaakt. Daarom zien we het ook steeds meer terug komen bij de keukens. Terrazzo heeft altijd een uniek patroon dat goed aansluit bij de rest van je interieur.

 

Groene keukens

Planten in de keuken is ook echt de trend van nu. Dat is naast sfeervol ook goed voor het zuurstofgehalte in je huis. Ook kruiden verdienen een leuke plek waar ze kunnen groeien, bijvoorbeeld in een rek aan je muur. Je kookt zo altijd met verse producten en kunt ook nog eens genieten van de decoratie en lekkere geuren.

 

Wil je ook een keuken aanschaffen die meegaat met de trends? Kijk dan op trendkeukens.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.