Keukenbladen

Keukenbladen

Keukenbladen

Er zijn zo enorm veel verschillende keukenwerkbladen beschikbaar voor uw keuken dat er al makkelijk een keuzestress kan ontstaan over het nemen van het juiste keukenblad. Wij gaan u vandaag informatie geven over verschillende keukenwerkbladen, zodat de keuze voor u een stuk makkelijker wordt!

Composieten Keukenblad

Een Composieten keukenblad heeft een natuurlijke uitstraling, er zijn veel mogelijkheden beschikbaar wat betreft kleur, structuur en formaat. Op deze manier is er voor u vrijwel altijd een passen aanrechtblad aan te leveren.

Granieten Keukenblad

Een granieten aanrechtblad geeft uw keuken een hele luxe uitstraling. Graniet is altijd 100% natuursteen in tegenstelling tot een composieten keukenwerkblad. Elk granieten keukenwerkblad is op deze wijze uniek met zijn eigen kleur en design.

Marmeren keukenblad

Wit u een klassieke en toch ook exclusieve uitstraling creëren vanuit uw keuken. Kies dan voor een Marmeren Keukenblad. Marmer is net als graniet een natuurlijk product en niet alleen beschikbaar in het wit zoals veel mensen wel denken. Er zijn enorm veel keuzemogelijkheden met een marmeren keukenblad met betrekking tot de kleur. Kom eens langs bij TrendKeukens en bekijk ons aanbod!

Dekton Keukenblad

Een Dekton keukenblad is een industrieel en innovatief product. Bij het maken van dit keukenblad worden verschillende grondstoffen gebruikt om het Dekton Keukenblad zijn unieke uitstraling te geven. De mix bestaat uit glas, composiet en porselein. Laat u eens verassen door de verschillende kleuren en structuren. Industriële keukens zijn ook helemaal in anno 2019/2020. Door het industriële toe te voegen in de keuken, straal je zowel ambacht als passie uit, dit zullen jouw gasten helemaal geweldig vinden!

Een Keramiek Keukenblad

Een keramiek keukenblad geeft uw keuken een moderne, luxe uitstraling met alleen maar voordelen. Het materiaal, wat misschien de sterkste is van bovengenoemde, is het kenmerk van dit Keukenblad. Keramiek weegt over het algemeen niet heel veel dus ik makkelijk te verplaatsen, mocht u dat ooit gaan doen. Verder is een Keramiek keukenblad ook nog eens enorm sterk. Dit komt door het materiaal waar het van gemaakt is!

Een kunststof Keukenblad

Een kunststof Keukenblad is uiteraard tijdloos, dit omdat ze in elke kleur verkrijgbaar zijn en bijna in elke keuken goed passen. Het basismateriaal van een kunststof keukenblad is multiplex of spaanplaat. Hierboven komt een HPL Toplaag en die bepaalt uiteindelijk hoe de het keukenblad eruit komt te zien.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.