Keuken ontwikkelingen

Keuken ontwikkelingen

Keuken ontwikkelingen

Er komen steeds meer nieuwe en stijlvolle keuken ontwikkelingen van keukengadgets op de markt. Zo ook dit jaar. Wij hebben een overzicht gemaakt van de nieuwste apparatuurtrends die dit jaar opvielen.

Ingebouwde apparatuur

Met de nieuwste inbouwapparatuur heb je alles binnen handbereik. Al je apparaten worden naast elkaar geplaatst in je muur. Daarmee is je keukenblad veel leger en het ziet er bovendien ook heel stijlvol uit.

 

Stoomovens

Steeds meer keukens hebben twee ovens: de bakoven en de stoomoven. Tegenwoordig is de stoomoven betaalbaar en is door veel mensen al aangeschaft. Een voordeel van de stoomoven is dat de smaak net uit de producten worden gekookt. Zo bereidt u smakelijke gerechten. Past het niet? Dan zijn er ook combi-ovens verkrijgbaar. Daar worden de stoomoven en de ‘normale’ oven gecombineerd in één oven.

Afzuigkap

Vind u een afzuigkap niet stijlvol voor in uw keuken? Dan kan je nu een afzuigkap halen die in het keukenblad verwerkt is. Een downdraft afzuigkap is praktisch en stijlvol en zorgt ervoor dat geuren en kookwalmen minder de kans krijgen om de keuken binnen te komen.

 

Afstandbedienbare keukenapparatuur

Keukenapparatuur die op wifi is aangesloten. De technologische innovatie op keukengebied. Hoe handig zou het zijn dat tijdens het boodschappen doen je even in je koelkast kan kijken? Of dat je je oven alvast kan verwarmen onderweg naar huis? Met de Home Connect App bedien je jouw apparatuur gewoon vanaf je mobiel.

 

Kranen

Eerder kwam er alleen koud en warm water uit de kraan. De nieuwste kranen hebben meerdere functies zoals warm, koud, heet en gezuiverd water. Nu hoef je niet te wachten tot je water kookt en kan je het gelijk uit je kraan halen.

 

Vaatwassers

Heb je geen zin om te bukken om je vaat in de vaatwasser te zetten? Dan is er als nieuwste nu vaatwassers met lift mechanismes. Hierdoor kan het onderste gedeelte van de vaatwasser omhoog gelift worden. Dit is ook handig voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld hun rug.

Ben je ooit vergeten dat je iets in de oven hebt laten staan en het dan helemaal verbrand is? Dan is er nu de slimme oven. De slimme oven heeft een ingebouwde camere, waardoor je jouw eten eenvoudig in de gaten kan houden. Lijkt het toch mis te lopen? Dan stuurt je oven je een notificatie en kan je je eten weer uit de oven houden.

Wil je meer informatie over de keuken ontwikkelingen of ben je hierin geïnteresseerd geraakt? neem dan contact met ons op

of bekijk ons aanbod van keukens en apparatuur!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.