In uw vakantie een nieuwe keuken? Welkom!

In uw vakantie een nieuwe keuken? Welkom!

De zwarte keuken in houtlook die niet van echt hout is te onderscheiden.

Trendkeukens in Drachten is ook de gehele zomerperiode gewoon open

DRACHTEN – Persoonlijk contact, een-op-een gesprekken met klanten en steeds dezelfde contactpersoon. Het zijn drie gewoontes die kenmerkend zijn voor Trendkeukens in Drachten. “Van het eerste oriënterende gesprek tot het opleveren van de keuken, wij zorgen voor korte lijntjes,” zegt eigenaar Erik Koudenburg.

Compagnon Johan Bosker vult aan: “Dat is prettig voor de mensen die een nieuwe keuken willen, maar ook voor onszelf. Door persoonlijke betrokkenheid verloopt het gehele proces plezierig.”

De ‘Jongens van de Stationsweg’ – zoals ze zichzelf graag noemen sinds ze in 2009 hun eigen keukenzaak begonnen – werken keihard. De vraag is enorm toegenomen na het uitbreken van de coronacrisis. “Mensen zijn thuis, gaan minder op vakantie en veel mensen lijken er voor te kiezen om dit jaar hun keuken aan te pakken.”

“Het lijkt of mensen massaal kiezen voor een nieuwe keuken”

Zwart? Wit? Goud? Gunmetal?

Trendkeukens biedt volop mogelijkheden. De showroom is altijd up-to-date. “We tonen de nieuwste trends. Zo hebben we recent een zwarte keuken opgesteld in een houtlook die niet van echt is te onderscheiden. Het is een geweldige blikvanger die kan rekenen op grote belangstelling.”
Hip in de showroom zijn ook de goudkleurige kranen of de kranen in de kleur ‘gunmetal’. “Net als zwarte kranen is daarnaar momenteel veel vraag naar.” Gemarmerde werkbladen zijn ook gewild. “We hebben witte bladen met zwarte aderen of zwarte bladen met witte aderen”, laat Erik zien.

De Quooker blijft ongeëvenaard populair. “Bij ons krijg je gegarandeerd een echte Quooker geleverd”, zegt Johan Bosker, wars van look-a-likes. De nieuwste kookplaten met intern afzuigsysteem vind je uiteraard ook in de showroom van Trendkeukens. “Ze zijn stiller en hebben een grotere afzuigcapaciteit dan de oudere modellen.”

Trendkeukens toontde nieuwste trends

De prijs is nooit het probleem

Door goed en scherp inkoopbeleid is de prijs bij Trendkeukens nooit het probleem. “We kunnen onze klanten van A tot Z ontzorgen omdat we werken met een vast team betrouwbare monteurs.”

Alhoewel laagdrempeligheid altijd belangrijk is geweest voor Trendkeukens, werken ze momenteel op afspraak. “Dit is noodzakelijk om aan de RIVM-maatregelen te kunnen voldoen, maar ook om de grote drukte goed op te vangen.”

“Binnenkomen om rond te kijken mag altijd, maar wil je één van onze adviseurs spreken, dan moet je momenteel een afspraak maken.”

“Loop binnen en kijk rond. Wilt u een gesprek? Maak een afspraak”

Betrouwbare leveranciers

Erik Koudenburg en Johan Bosker zijn trots dat ze de gehele coronaperiode open konden blijven. “We hebben gewerkt in ploegendiensten waardoor we goed bereikbaar bleven – ook telefonisch. Bovendien konden onze leveranciers blijven leveren.”
Dat laatste is geluk hebben, maar ook bijzonder. “Het wil zeggen dat onze leveranciers hun voorraadbeleid op peil hadden toen de coronacrisis begon en dat ze voor die tijd ver genoeg vooruit hebben gekeken, om niet gedupeerd te raken door de tijdelijk stilgelegde wereldhandel.”

Ook nu nog relatief snel

Een snelle oplevering van keukens is voor Trendkeukens altijd essentieel geweest. “Ook nu zijn we nog altijd relatief snel, alhoewel de leveringstijden wel iets zijn opgelopen door corona. Dat kan niet anders, en accepteren we”, zegt Johan Bosker die net als in de beginperiode van zijn zelfstandig ondernemerschap weer dagelijks om 6.00 uur ‘s ochtends op de zaak is om al het werk in goede banen te leiden. “We blijven ons natuurlijk optimaal inzetten voor een vlotte, foutloze oplevering.”

Open in de zomervakantie

Tijdens de vakantieperiode die nu aanbreekt is Trendkeukens uiteraard ook gewoon open. “Alleen op maandag zijn we dicht in de zomer”, aldus Erik. “Verder bent u dagelijks welkom vanaf 9.00 uur. Op werkdagen tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Donderdag hebben we koopavond en zijn we tot 21.00 uur open.”

Trendkeukens | Stationsweg 99, Drachten | www.trendkeukens.nl | 0512-537437

Bron (redactie en foto’s): Weekblad Actief

Erik Koudenberg en Johan Bosker voor het pand bij Trend Keukens in Drachten.
Zwarte kranen zijn hip, maar ook goudkleurige en gunmetal.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.