Iedereen vindt zijn droomkeuken bij Trend Keukens

Iedereen vindt zijn droomkeuken bij Trend Keukens

Onlangs breidde Trend Keukens de showroom uit met 150m², een aanpassing die door de klanten zeer positief wordt ontvangen. Met de uitbreiding heeft het Drachtster keukenbedrijf plaatsgemaakt voor een collectie echte houten keukens, die erg in trek blijkt.

“Wij zijn erg blij dat we naast onze al heel uitgebreide assortiment nu ook echt houten keukens kunnen aanbieden,” vertelt Johan Bosker, samen met Erik Koudenburg eigenaar van het bedrijf aan de Stationsweg. “Dus wat de klant ook zoekt: een mooie starterskeuken, een kwalitatief goede keuken uit het middensegment, of een luxe massief houten keuken; wij kunnen het leveren.”

Van idee tot plaatsing: de mannen van Trend Keukens houden altijd een vinger aan de pols. “Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Het inmeten doen we zelf, wij maken de installatietekening en een duidelijke 3d-tekening. Onze vaste ploeg van zeven monteurs zorgt voor een vakkundige plaatsing van de keukens. Naast het plaatsen kunnen zij de klant geheel ontzorgen door de oude keuken eruit te halen, indien nodig muren te slopen, wanden te stuken en nieuwe plafonds te maken. Doordat we alles zelf in de hand houden zijn we altijd betrokken bij het proces. Zo voorkomen we fouten.”

En dat zorgt natuurlijk voor tevreden klanten, zoals ook blijkt uit de sectie ‘klanten vertellen’ op www.trendkeukens.nl. Veruit de meeste klanten raden Trendkeukens aan. Bosker kan dat wel verklaren: “We hebben een topteam, fantastische monteurs en betrouwbare leveranciers. Alles klopt. Door de aanhoudende drukte zijn we nog wel op zoek naar een verkoper die goed bij ons past.”

Tot slot heeft de keukenzaak nog een nieuwtje: de Quooker Cube, waar naast koud, warm en kokend water ook koel bruisend water en gefilterd water uitkomt, is vanaf nu werkend te zien in de showroom. Natuurlijk wordt deze ook, net als de andere modellen van Quooker, bij Trend Keukens aangeboden tegen de laagste prijs van Nederland. Kom gerust eens een kijkje nemen aan de Stationsweg 99 in Drachten. info@trendkeukens.nl | www.trendkeukens.nl 0512-537437

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.