Een “superdeluxe” keuken

Goedkope luxe keuken

Een “superdeluxe” keuken

Een luxe uitstraling in je keuken hebben zonder dat je er teveel geld aan spendeert, maar waardoor je toch precies hebt wat je wilde hebben. Klinkt fantastisch, maar heel ongeloofwaardig en toch kan het! Wij van Trendkeukens geven jullie vandaag een heads-up over de goedkope luxe keuken die jij zou kunnen maken om een luxe uitstraling te krijgen zonder dat het je teveel geld kost.

Ga de hoogte in

Heb jij een verhoogd plafond? Gebruik die! Al is het alleen al om de ruimte in het huis beter te kunnen benutten, hier komt ook nog bij dat het enorm chique eruit ziet. Grote kastjes en deuren hebben een uitstraling van luxe, ziet er voor jezelf mooi uit en is nog handig ook!

Speel met Zwart

Een volledig zwarte keuken hebben, daar hebben wij een blog over geschreven en hierin uitgelegd waar je op moet letten, maar wat zijn de voordelen van de donkere keuken? Een donkere keuken is tijdloos, oogt strak, chique en stijlvol. Natuurlijk is een volledig zwarte keuken een grote stap om zomaar te maken. Daarom ons advies, plaats zwarte elementen/onderdelen in de keuken. Hierdoor ziet de keuken er al luxe uit met relatief goedkope oplossingen.

Ruimte en Rust

Het aanrecht is het aanzienpunt van de keuken. De meeste mensen kijken in één oogopslag naar het aanrechtblad, dit is dan ook het visitekaartje van de keuken. Daarom is het belangrijk dat jouw keukenblad Niet vol staat en overzichtelijk en logisch is ingedeeld. De vuistregel is, hoe meer ruimte je hebt, hoe netter en luxer de keuken lijkt.

Nieuwste Snufjes

En nee, hiermee bedoelen wij niet, koop de meest nieuwe en luxe keuken, maar koop hier onderdelen van. Dus een nieuwe koelkast met touchscreen of eventueel een Quooker, producten die handig zijn in de keuken en ook nog eens een mooie uitstraling hebben.

Wees detaillistisch

In onze blog over het geven van een twist aan je keuken hebben wij al verteld wat je allemaal zou kunnen doen om je keuken net die boost te geven. Maar wat minder goed benaderd is daarin, is dat het detail in de keuken toch enorm belangrijk is. Durf je eigen stijl toe te passen en plaats eens een mooie plant in de keuken!  

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.