Geef jouw keuken een twist

Keukentip

Geef jouw keuken een twist

Het is inmiddels 2020 en je bent helemaal klaar met je keuken, je wilt even wat anders! Nu hoef je echt niet meteen een splinternieuwe keuken aan te schaffen maar met deze keukentips geef je de keuken net even een andere twist.

Keukentip 1: De wanden

Elke keuken heeft wanden en waarom zou je ze kaal laten als je er genoeg dingen mee kan doen om je keuken op te fleuren. Een bakkersrekje ophangen kan al een groot verschil maken in je keuken. Je kan er bijvoorbeeld voorraadpotten neerzetten of wat meer groen in je keuken creëren door middel van planten. Ook kan je dit vaker aanpassen zodat je altijd als de verveling toeslaat het makkelijk kan veranderen.

Keukentip 2: Krijtverf

Deze is niet alleen heel handig maar ook nog eens een mooie aankleding op je muren of bijvoorbeeld dus ook op de wanden. Nu is momenteel krijtverf ook verkrijgbaar in andere kleuren dan alleen in zwart. Zodat het makkelijk bij je keuken zou passen. Je kan op de krijtverf muur bijvoorbeeld boodschappenlijstjes schrijven of een mooie illustratie. Daarnaast is het natuurlijk ook ideaal voor de kinderen want die kunnen hun creativiteit er ook goed op kwijt. Zo hou je de kinderen lekker bezig terwijl jij aan het koken bent.

Keukentip 3: Planten Planten en nog eens planten

Groen brengt niet alleen leven in de keuken maar past ook nog is goed in de keuken en dat hoeven heus niet alleen maar kruidenplantjes te zijn maar ook andere planten kunnen erg mooi staan.

Decorate it!

Het hoeft niet moeilijk te zijn om je keuken te decoreren, Wat kruiden in leuke potjes neerzetten of een mooi servies neerstallen kan al een andere sfeer geven aan je keuken. Ook kan je keukenaparatuur op een mooie plek neerzetten zodat het een echte eyecatcher wordt in jouw keuken!

Pas je keuken aan!

Je kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om andere deurknoppen te kiezen, als je nog een grotere verandering wil aanbrengen kan je bijvoorbeeld voor kiezen om je werkblad te vervangen. Er zijn genoeg opties om je keuken totaal te voorzien van een andere look.

Zo moeilijk hoeft het dus helemaal niet te zijn, hopelijk hebben deze tips je voor een groot gedeelte op weg geholpen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.