De keukentrends van het najaar

De keukentrends van het najaar

De keukentrends van het najaar

De herfst begin al te naderen en het einde van het jaar ook genoeg ruimte dus weer voor nieuwe trends. Hieronder zetten wij ze graag allemaal voor je op een rijtje. Zodat straks ook jou keuken helemaal mee kan gaan in de keukentrends van het najaar!

1 Kleur en materiaal

Hoewel je zou denken dat het vaak erg minimalistisch oogt kan het ook voor enorme rust en balans zorgen in je keuken. Je houdt een duidelijk overzicht van je keuken . Maar saai hoeft het zeker niet te zijn, stijl je keuken af met de juiste items en je fleurt je keuken zo weer op.

 

2. Verborgen keuken

Voorheen was het wel bekende keuken eiland nog een trend maar nu maken we plaats voor één van de nieuwste keukentrends, hidden kitchen. Deze trend zorgt ervoor dat je keuken één wordt met je woonkamer en als het waren wegvalt. Zo creëer je meer rust en ruimte en dat wilt toch iedereen?

 

3. Veel kleur

Los gaan met kleuren…! Niet iedereen houdt van meerdere kleuren in zijn of haar keuken maar toch ook dit is een trend. Probeer vooral om met meerdere kleuren te spelen zodat je een uniek kleurenpalet krijgt . Gebruik Pinterest voor meer inspiratie en maak je keuken helemaal fleurig.

4. Gekleurd marmer

Nu was marmer natuurlijk al eerder een trend in het interieur wat inmiddels een beetje in afgenomen maar het mag nu ook in je keuken en jawel niet de in de originele kleuren zoals we hem gewend zijn maar met kleurtjes, denk bijvoorbeeld aan de kleuren : Donkergrijs, zwart maar bijvoorbeeld ook roze. Deze trend valt weer een beetje samen met de trend color crazy.

5. Terrazo

Dit gesteente bestaat uit marmer vlokken voorheen vonden we het al op de vloer maar ook nu vinden we het ook op het aanrechtblad en dat in allerlei soorten en wederom kleurtjes. Maar ook tegen de keukenkant wordt het veel gebruikt.

 

6. Raw rituals

In 2018 kwam deze trend ook al naar voren maar nu is deze trend nog meer ‘natuurgetrouw’ je ziet in de keuken dan veel grove materialen, hout, metaal, natuursteen bijvoorbeeld marmer die we al eerder voorbij zagen komen . Probeer ook in je keuken trends met elkaar te combineren. Ook zie je veel bruintinten naar voren komen. En een koperen kraan en wasbak om nog een extra touch te geven aan je keuken.

Wil je meer informatie over de keukentrends of ben je hierin geïnteresseerd geraakt? neem dan contact met ons op

of bekijk ons aanbod van keukens en apparatuur!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.