Quooker waterkoker

Quooker

Kokend water kraan

Vraag naar de laagste prijs van Nederland!

Quooker

Kokend water kraan

Quooker

Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, met name bij kinderen. Met de Quooker is dat verleden tijd. Inmiddels wordt hij geplaatst in één op de vijf keukens. Deze kraan levert direct kokend water. De Quooker heeft een kindveilige bedieningsknop en een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt. Uiteraard is de waterstraal heet, maar doordat deze straal uit druppeltjes bestaat en niet uit een massieve waterstraal, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt verbranden. Bovendien verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag door de perfecte hoogvacuümisolatie en je tapt altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodig hebt.

Energiebesparend

Dit klinkt natuurlijk als pure luxe maar het blijkt ook nog eens zuinig te zijn. De Quooker is een duurzame investering in elke keuken en wordt daarom gewaardeerd met Energielebel A! Je geniet elke dag van het beste en lekkerste kokende water doordat het water in het reservoir wordt bewaard op temperatuur van 110 ºC. Het water wordt door het HiTAC® (High Temperature Activated Carbon)-waterfilter gezuiverd. Ook koolstoffilter blijft altijd steriel, dit komt doordat de actieve koolstof zijn werk doet bij een temperatuur van 110 ºC.

Assortiment

Ons assortiment is erg breed. Er voor elke keuken wel een passende Quooker kraan. Zo hebben wij de Flex, dit is de nieuwste innovatie van de Quooker. Deze kokendwaterkraan is uitgerust met een uittrekslang voor warm en koud water. Door de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. De Fusion is een kokendwaterkraan en

mengkraan. Met de door Quooker zelf ontwikkelde Twintaps is het nu mogelijk om een

kokendwaterkraan en mengkraan in hetzelfde design te krijgen. Deze zijn ook los verkrijgbaar (Nordic

Single Taps) voor als je al een mooie mengkraan hebt.

Mail

Complete keukencollectie per e-mail?
VRAAG HEM NU DIRECT AAN!

Kernwaarden