TREND KEUKENS VOEGT HOUTEN KEUKENS TOE AAN ASSORTIMENT

Trendkeukens

TREND KEUKENS VOEGT HOUTEN KEUKENS TOE AAN ASSORTIMENT

DRACHTEN – De jongens van Trendkeukens blijven altijd de jongens van Trendkeukens. En hun filosofie blijft ook altijd overeind. Toch staan er grote dingen te gebeuren bij het Drachtster keukenbedrijf. Luxe houten keukens doen hun intrede, en een uitbreiding staat op stapel.

“We merken dat de vraag naar echte houten keukens toeneemt. Daarom zijn wij op onderzoek uitgegaan, en hebben we een Limburgs merk gevonden dat prachtige houten keukens maakt, tegen een zeer concurrerende prijs”, licht Johan Bosker toe. “Hiermee spelen we in op de trend van aardse materialen in het interieur; wat ruiger hout, staal, beton.

Deze keukens worden met de hand precies op maat gemaakt. Alles kan! Onze klant kan er zelfs voor kiezen de fabriek te bezoeken om daar zelf een keuze te maken uit de vele beschikbare houtsoorten. We hebben ontzettend lang gezocht naar een fabrikant die degelijke, mooie houten keukens maakt, tegen een goede prijs. De binnenkant wordt gemaakt van MDF, dat geeft een luxe uitstraling.”

De keukens zijn geheel naar wens samen te stellen: er zijn diverse houtsoorten en kleuren beschikbaar, zelfs de bewerking van het hout kan worden gekozen; moet het glad zijn, of juist robuust? “We zijn heel blij met deze mooie aanvulling op ons assortiment!”

Naast deze assortimentsuitbreiding staat er ook een andere uitbreiding op stapel. Daar willen ze bij Trendkeukens echter nog niet teveel over kwijt. “Dat blijft nog even een verrassing,” aldus Bosker. “In december vertellen we meer. Wat we nu al wel kunnen zeggen is dat ons concept hetzelfde zal blijven: alleen bij ons vind je de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij zorgen ervoor dat onze klanten binnen een dag een tekening en prijsindicatie krijgen. Ook een installatietekening voor een keuken in een nieuwbouwwoning kan binnen een paar dagen. Bij nieuwbouw geldt tevens: geen prijsverhogingen als de woning wordt opgeleverd, de afgesproken prijs blijft geldig. Sterker nog, is er in tussentijd een nieuw model vaatwasser uitgekomen? Dan krijgt u die voor dezelfde prijs als de oude. Dus heeft u een keuken nodig? Aarzel dan niet langer, en profiteer nu nog van de prijzen van 2017!” Informatie: www.trendkeukens.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.