Trendkeukens wenst iedereen veel gezondheid en voorspoed

fijne feestdagen

Trendkeukens wenst iedereen veel gezondheid en voorspoed

Ook in 2017 geen concessies op kwaliteit

Drachten – Johan Bosker en Erik Koudenburg van Trendkeukens zien 2017 vol vertrouwen tegemoet. “We weten dat onze formule werkt: een goede kwaliteit voor een lage prijs. Daarom verwachten wij een topjaar.”

Ook in 2017 worden de feestelijkheden rondom het vijfjarige bestaan van Drachtster keukenbedrijf doorgezet. “In dit nieuwe jaar zorgen we voor heel veel acties,” aldus Koudenburg. “Sowieso kunnen we altijd, door de grote hoeveelheid keukens die wij afnemen bij onze leveranciers, hele voordelige prijsafspraken maken. En daar laten we onze klanten natuurlijk van mee profiteren. Wij kijken er naar uit om ook dit jaar weer heel veel mensen blij te maken met een mooie nieuwe keuken, waar ze veel jaren mee vooruit kunnen.”

De aanhoudende drukte in de winkel was de aanleiding om op zoek te gaan naar versterking. “En die hebben we gevonden, in de persoon Wilko Kronemeijer. Hij gaat er samen met ons voor zorgen dat we al onze klanten zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Een persoonlijke benadering blijft bij ons in ieder geval voorop staan.”

Januari is ook de tijd voor de keukenbeurs in Keulen. “We kijken er naar uit om nieuwe inspiratie op te doen, en kunnen daar direct op inspringen,” vertelt Bosker. “We zorgen er namelijk voor dat we alle nieuwe trends en snufjes zo snel mogelijk beschikbaar krijgen bij ons de winkel.” Zo doet Trend Keukens haar naam eer aan door de trends op de voet te volgen. “Met daarbij één kanttekening: we letten streng op de kwaliteit van de aangeboden producten. Want daar doen we geen concessies op!”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.