Wave design afzuigkappen

Wave design afzuigkap

Afzuigkappen zijn onmisbaar in de keukens tegenwoordig. Bij Wave design zagen ze dit ook, Wave design heeft verschillende afzuigkappen in hun assortiment. Bij elk soort keuken is er een aparte soort afzuigkap.

Wave design eilandafzuigkap

De eilandafzuigkappen maken bijna geen contact met het plafond. De modellen zijn erg eenvoudig en vallen totaal niet op. De eilandafzuigkappen hangen vaak centraal in de keuken.

Wave design wandafzuigkap

De wandafzuigkappen maken net als de eilandafzuigkappen geen contact met het plafond, maar ook niet met de wand. De wandafzuigkap lijkt vaak bij de keuken te horen en zorgt ook voor sfeer en verlichting.

Wave design downdraft

De downdraft is een van de kleinste afzuigkappen. De downdraft is bijna zo goed als weggewerkt. De downdraft is het minst zichtbare afzuigkap en zorgt dus voor geen problemen. De grootste voordelen van een downdraft, is dat de downdraft totaal geen ruimte inneemt.

Wave design inbouwunit

Net als de downdraft, neemt de inbouwunit totaal geen ruimte in. De inbouwunit is simpel te installeren en gaan helemaal in op het ontwerp van de keuken. Naast het zuigen van rook en kookluchten, zorgt de inbouwunit ook voor verlichting met het koken.

Wave design plafondunit

De plafondunit kan compleet naar eigen smaak worden ingericht. De plafondunit is super voor het ontwerpen van de keuken. Naast een goed ontwerp, wordt de plafondunit aangesloten op een afvoersysteem.

Wave design plasmafilter

De plasmafilter is speciaal ontwikkeld voor het creëren van schone lucht. De plasmafilter is energiezuinig, omdat de lucht niet naar buiten gaat. De plasma filter neemt de kookluchten in zich en blaast het later uit tot schone lucht.

Er zijn veel verschillende Wave design afzuigkappen. Ze zijn allemaal gemaakt voor het optimaal afzuigen van kookluchten. Wave design heeft ook de afzuigkappen zo gemaakt, dat de afzuigkappen in het ontwerp van alle keukens passen. Trendkeukens kan helpen bij het uitzoek van de goede afzuigkap bij het interieur van uw keuken.

Goedkope keuken