Stoves fornuizen

Stoves fornuis

Stoves fornuizen zijn vrij nieuw op de markt, Stoves wil het plezier in het koken zien. Koken moet ontspanning en plezier geven. Er zijn drie verschillende Stoves fornuizen. Er kan veel worden gedaan met deze ovens, van een taart tot een sterrengerecht. In Engeland is Stoves voornamelijk populair. De fornuizen kunnen voor een groot deel naar eigen voorkeuren worden gemaakt. Stoves fornuizen bestaan uit Sterling en Richmond. Deze fornuizen zijn allemaal energiezuinig. De fornuizen hebben een lage temperatuur stand, waarbij het gerecht langzaam wordt gekookt. De fornuizen worden nog steeds met de hand gemaakt.

Sterling

De Sterling fornuizen worden gemaakt van roestvrij staal en is vooral in de kleur zwart beschikbaar. De Sterling heeft twee verschillende ovens. Een multifunctionele oven en een lage temperatuur oven. De Sterling ovens zijn meestal vrijstaand. Omdat er verschillend ovens zijn, kunnen deze apart worden gebruikt. Gemakkelijk om tegelijk te koken of voor de professionele kok. De Sterling bevat ook een sudderoven. Het kost alleen maar tijd en energie als alles apart moet, met de verschillende ovens kan er effectief worden gekookt.

Richmond

De Richmond fornuis heeft drie verschillende ovens en vijf kookzones. De Richmond is een fornuis voor alle kookaspecten: braden, bakken, sudderen, koken, roosteren en grillen, de Richmond oven heeft het allemaal. Met de Richmond kan er elk gerecht wel worden gemaakt. Bij de Richmond oven van Stoves kunt u de deurfronten vervangen met kleuren. U kunt kiezen voor de kleuren Hot Jalapeno, Day’s Break, First Bloom, Wild Berry, Rolling Countryside, Midnight Gaze, Icy Brook en Dramatic Dawn. U kunt deze deurfronten ten alle tijd vervangen, zorg er alleen voor dat ze niet beschadigd raken. Als de gewenste kleur niet tussen deze kleuren zitten kunt u nog kiezen tussen 200 andere kleuren. Met de verschillende ovens kunnen de ovens op een aparte temperatuur worden gezet.

Stoves fornuis