Keukens

Keukens

 

De beste keukens van Drachten vind u bij Trendkeukens Drachten! Van luxe keukens tot budgetkeukens; bij Trendkeukens vindt u gegarandeerd de keuken die écht bij u past. Onze specialisten zijn enthousiast in het vinden van de perfecte keuken en geven u graag vrijblijvend en objectief advies. Dankzij 26 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van eerlijk advies zonder kleine lettertjes en kunnen wij de hoogste kwaliteit aanbieden, zodat u nog jarenlang tevreden zal zijn met uw aankoop bij Trendkeukens.

 

Een keuken kopen doe je bij Trendkeukens

Het vinden van de perfecte keuken kan een hele opgave zijn. Er moet met allerlei factoren rekening worden gehouden; zo moet een keuken niet alleen praktisch zijn, maar moet deze ook een mooie uitstraling hebben. Een keuken van Trendkeukens gaat immers jarenlang mee! Onze keukens zijn geheel met apparatuur te koop en kunnen zelf meegenomen of in de buurt van Drachten bezorgt worden. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de keuken zelf te monteren, of deze door een van onze vakkundige monteurs te laten monteren. Wel zo makkelijk!

 

Gemakkelijk te bereiken in Drachten

De koffie staat voor u klaar bij onze locatie in Drachten. Zo zijn wij gemakkelijk te bereiken voor heel Friesland. Wij geven altijd vrijblijvend advies en kijken samen met u welke mogelijkheden er zijn. Kom langs bij onze ruime showroom in Drachten en samen bespreken we de mogelijkheden!

Vakbekwame keukenmonteurs
Altijd persoonlijk contact
Garantie bij zelfmontage
Vind uw droomkeuken!
Van luxe keukens tot bugetkeukens; bij Trendkeukens vindt u gegarandeerd de keuken die écht bij u past! Het vinden van de perfecte keuken kan een hele opgave zijn, dat begrijpen wij. Een keuken van Trendkeukens gaat immers jarenlang mee. Daarom luisteren wij te allen tijde naar úw wensen. Samen met onze specialisten kijkt u naar de mogelijkheden.
Wij staan voor een goed ontwerp tegen een zo gunstig mogelijke prijs, zonder verassingen achteraf! Daarom worden al onze keukens worden geleverd inclusief benodigde apparatuur.