Miele vaatwasser keuken

Miele vaatwasser keuken

Miele vaatwassers zijn uniek tegenover de andere vaatwassers. Miele vaatwassers hebben een aantal extra tools die Miele uniek maken. De voordelen van Miele vaatwassers zijn:

Knock to open:

Aan de Miele vaatwasser zit geen greep. Met twee kloppen op de deur van de Miele vaatwasser gaat de vaatwasser ,met een speciaal programma, 10 centimeter open. Daarna hoeft u alleen maar de deur nog iets verder open te trekken en dan kunt u gemakkelijk de vaat in de vaatwasser doen.

Brillant Light:

Vanwege de perfecte belichting, is in- en uitruimen een stuk makkelijker geworden. Of het nou dag of nacht is, in de Miele vaatwasser is het altijd goed belicht. De lichten gaan automatisch aan als de deur wordt geopend. Miele vaatwassers maakt het in- en uitruimen een stuk veiliger.

AutoOpen- droging:

Aan het einde van elk vaatwasser programma, gaat de deur van de vaatwasser altijd automatisch open. Hierdoor komt er lucht uit en kan de schone natte vaat optimaal opdrogen. Het vaat zal zonder strepen uit de vaatwasser komen. De vaatwasser beschermt uw vaat tegen vocht die eventueel in de vaatwasser kan komen.

3D- besteklade:

Met de 3D- besteklade kan er onwijs veel bestek in de vaatwasser. De besteklade is erg flexibel, waardoor er veel vaat in de vaatwasser kan. Er zijn verstelbare stukken aan de zijkant, waardoor er in de bovenste besteklade grote glazen passen.

SolarSpaar:

Miele vaatwassers hebben ook nog special programma’s, die uniek zijn. Het is erg handig voor de mensen met een zonnen-installatie. De vaatwasser gebruikt de temperatuur van dit apparaat, hierdoor is dit programma super zuinig en kost het dus weinig energie.

Smetteloos schoon:

Met dit programma, verwijderd de vaatwasser alle bacteriën op de vaat. Het maakt niet uit wat voor soort vaat het is, Miele vaatwasser kan alle soorten vaat aan. De vaat is weer zo goed als nieuw.

Miele vaatwasser keuken