Liebherr vriezer

Liebherr vriezer

Naast de vele keuzes uit koelkasten, heeft Liebherr ook keuzes uit vriezers. De vriezers en kisten bevatten vele functies.

Liebherr diepvriezers

De diepvriezers van Liebherr zijn erg energiezuinig. In de diepvriezers van Liebherr passen veel spullen. De diepvriezers bevatten ook veel functies, dit maakt Liebherr zo uniek. Met de VarioSpace die de vriezer bevat, kan er worden gevarieerd in de ruimtes. Er kunnen onderdelen worden verwijderd, zodat er grotere producten in kunnen. Als er een deel niet wordt gebruikt, kan er een extra plaat in dit deel worden gezet. Deze plaat zorgt ervoor dat dit niet gebruikte onderdeel weinig energie gebruikt. De NoFrost zorgt ervoor dat er geen ijs ontstaat in de vriezer, de vriezer hoeft bijna nooit meer te ontdooien.  Aan de bovenkant van de vriezer staat een bediening, waar de temperatuur van de vriezer kan worden ingesteld.

Liebherr diepvrieskisten

In de diepvrieskisten van Liebherr kunnen producten in een grote hoeveelheid worden ingevroren. De diepvrieskisten van Liebherr maken bijna geen geluid en beweging vanwege de buitenkant. Net zoals in de vriezer en koelkasten bevat de kist een NoFrost systeem, door dit systeem ontstaat er geen ijs in de diepvrieskisten. De kist bevat ook een Soft-Systeem, door dit systeem knalt de deksel niet hard op de kist. De kisten bevatten ook genoeg licht voor optimaal overzicht.

Liebherr inbouwvriezers

De inbouwvriezers van Liebherr zijn energiezuinig en passen in elke keuken. De inbouwvriezers zijn erg overzichtelijk. Net als alle andere vriezers en kisten mag de NoFrost functie niet ontbreken. Het is belangrijk de er geen ijs ontstaat in de vriezers. De FrostSave functie, is een functie waarbij uit de lades geen koude lucht ontsnapt. De inbouwvriezers hebben een SuperFrost systeem. De koelkast laat de temperatuur snel verlagen, waardoor de producten snel zijn ingevroren en het minder energie kost. Er is genoeg licht in de inbouwvriezers voor overzicht.

Liebherr vriezer