Liebherr koelkast

Liebherr koelkast

Liebherr biedt veel apparaten. Bij de Huishoudelijke apparaten is er keuze uit vrijstaande- en inbouwapparaten.

Liebherr koel/vriescombinatie:

Een koel/vriescombinatie bestaat uit een koelvak en een vriesvak. Vaak is koelen boven en vriezen onder. Het koelvak zorgt ervoor dat alle voedselwaren voor een langere tijd goed blijft en niet bederven. De koelkasten blijven verlicht met behulp van LED verlichting. Met behulp van de BioFresh technologie blijven de groentes voor een langere tijd vers en de DrySafe technologie zorgt dat de vlees en vis goed blijven. De NoFrost technologie zorgt ervoor dat de vriezer altijd ijsvrij blijft.

Liebherr side-by-side:

Bij de Side-by-side koelkast, is de koelkast en vriezer samengevoegd. Het scheelt ruimte en geld. In de side-by-side koelkast van Liebherr zitten veel functies. De side-by-side koelkast heeft een Powercooling functie. Met deze functie worden producten die warm of op kamertemperatuur zijn, heel snel afgekoeld. Dit kost weinig tijd. In de koelkast passen veel producten. Er passen zelfs flessen van 1,5 liter in. De koelkast bevat ook een IceMaker. De IceMaker maakt vanzelf ijs. Er kan ook gekozen worden voor een side-by-side koelkast. Naast al deze functies, is de side-by-side ook energiezuinig.

Er kan ook gekozen worden om de side-by-side in te laten bouwen. Dit scheelt ruimte en het staat mooi in het interieur van de keuken.

Liebherr inbouwkoelkasten

De inbouwkoelkasten van Liebherr zijn mooi in detail en passen bij elk interieur. Ook de inbouwkoelkasten bevatten verschillende functies. Zoals de SmartFrost functie, met deze functie hoeft u uw inbouwkoelkast minder vaak te ontdooien. In de koelkast zit ook een Soft-System. Als de koelkast te hard wordt dichtgeslagen, houdt de koelkast dit tegen en sluit zelf langzaam de deur. De inbouwkoelkast bevat verschillende  vakken, waardoor er goed overzicht is. Ook de inbouwkoelkast bevat een Powercooling systeem. Er zijn vele functies waar de koper gebruik van kan maken.

Liebherr koelkast