Franke keuken

Franke keuken

Franke heeft verschillende keuzes in keukenmateriaal. Franke zoekt voor iedereen het beste.

Franke spoelbakken

Al ruim 100 jaar werkt Franke met spoelbakken. Franke heeft verschillende soorten spoelbakken, of het nou traditionele spoelbakken zijn of moderne spoelbakken. Franke heeft voor elk huishouden wel een spoelbak. De spoelbakken zijn tot in detail perfect. Ook glanzen de spoelbakken ontzettend.  De spoelbakken zijn gemaakt van roestvrij staal. Trendkeukens kan helpen met het uitzoeken van de beste spoelbak voor uw huishouden.

Franke ovens en warm houd lades

De ovens zijn actueel één van de belangrijkste apparaten die er zijn in een keuken. Dankzij een technologie van Franke, kunnen er nu verschillende gerechten tegelijk worden klaargemaakt. De ovens van Franke bevatten een display, een zelfreinigend programma en nog veel meer. De kleine veranderingen onderscheiden zich van hun concurrent.

Franke roestvrijstalen werkblad

Werkbladen zijn erg belangrijk. Het is belangrijk dat de werkbladen van goede kwaliteit zijn. De roestvrije stalen werkbladen van Franke is dik van materiaal. De roestvrij stalen werkbladen hebben een goede kleur, zodat ze bijna in elk interieur van een keuken passen.

Franke afzuigkappen

Het is belangrijk dat naast een mooi uitziende afzuigkap, dat de afzuigkap ook werkt. Franke heeft verschillende maten van afzuigkappen. Trendkeukens kan helpen bij het uitzoeken van de beste Franke afzuigkap bij uw keuken. De afzuigkap van Franke maakt ook bijna tot geen geluid. Het speciale aan Franke is dat, als de hoeveelheid rook of etensgeuren hoog is, dat het vermogen van de afzuigkap omhoog gaat.

Franke afvalsystemen

Het is steeds belangrijker om afval te scheiden zodat u als huishouden goed voor het milieu bent. Het is lastig om dit afvalscheiding vol te houden. Franke biedt prullenbakken met verschillende vakken, zodat afval scheiden een stuk makkelijker is.

Franke kookplaten

Franke biedt de nieuwste technologieën in een kookplaat die ook nog eens duurzaam zijn. Franke biedt inductiekookplaten en gaskookplaten. Trendkeukens helpt u bij het zoeken van de beste kookplaten in combinatie met de beste afzuigkappen.

Franke keuken