Falcon fornuis

Falcon fornuis

Falcon hebben verschillende fornuizen collecties. Het is alleen aan u om de beste uit te kiezen die goed bij u past.

Waarom een Falcon fornuis?

Falcon fornuizen hebben 7 speciale eigenschappen die andere fornuizen niet hebben.

  • Tri-tonne frame, dit frame is in hoogte verstelbaar
  • Multi-Glaze overndeur, deze deur is erg sterk en zorgt voor veiligheid
  • Cookmax XL ovens, deze wanden kunnen zichzelf reinigen
  • Spill-guard kookplaten, deze kookplaten zijn erg makkelijk schoon te maken
  • Endurance finish, het lak op het fornuis is milieuvriendelijk

Dit zijn belangrijke aspecten die alleen Falcon fornuizen hebben.

Classic Falcon fornuis

Het Classic Falcon fornuis is perfect voor de keuken met een traditioneel interieur. Het fornuis heeft een traditioneel ontwerp.  De ontwerpen zijn gas, elektrisch of inductie. Het fornuis is energiezuinig. Het fornuis bevat een opbergruimte voor bakplaten etc.

Classic Deluxe Falcon fornuis

Het Classic Deluxe fornuis is de populairste fornuis van Falcon, ze hebben meer functies dan de Classic Falcon. De Classic Deluxe fornuizen zijn beschikbaar in gaskookplaat met elektrische oven en een keramische kookplaat met een elektrische oven. Het fornuis bevat een extra functie, zodat de opwarmtijden een stuk korter is. Dit is een stuk energiezuiniger. In het fornuis zit ook een grill.

Falcon Kitchener fornuis

Het Falcon Kitchener fornuis, is het oudste fornuis van Falcon. Ondanks dat het een oud fornuis is, is het fornuis nog erg populair. Dit fornuis veranderde vroeger de manier van koken. Het is een revolutionair concept. Het fornuis is beschikbaar met een  gas- , elektrisch- of met een keramische kookplaat. De kitchener is erg energiezuinig. De Kitchener is ontworpen voor families. Op dit fornuis kan elke gerecht worden klaar gemaakt.

Dit waren nog niet eens alle fornuizen van Falcon. Trendkeukens kunnen helpen bij het uitzoeken van het perfecte fornuis van een huishouden.

Falcon fornuis