Boretti keuken

Boretti keuken

Boretti beschikt over verschillende soorten keukengerei. Boretti fuseert de traditionele keuken met iets moderns. De keukens van Boretti zijn stijlvol.

Boretti fornuizen

Het mooie van Boretti is, dat u uw eigen fornuis zelf kunt ontwerpen. Het gaat dan om voornamelijk kleur en wat voor soort deur. De Boretti fornuizen kunnen multi-stomen, bakken op hoge temperaturen en zelfs garen op lage temperatuur.

Boretti kookplaten

De Boretti kookplaten zijn gemaakt van de beste materialen. Boretti is erg veilig, omdat Boretti de meest moderne technologieën gebruikt. Boretti verkoopt gaskookplaten en inductieplaten, de twee meest gebruikte kookplaten.

Boretti afzuigkappen

De keuken is tegenwoordig het hart van het huis. Het is dus vervelend als het hele huis blauw staat en naar eten ruikt. Boretti heeft een nieuw systeem, zijn de afzuigkappen van Boretti erg voordelig en maakt totaal geen geluid. Naast deze voordelen, hoeven de filters in de afzuigkappen maar één keer in de 6 jaar vervangen te worden. Boretti verkoopt wandafzuigkappen, eilandafzuigkappen, inbouwafzuigkappen en plafondafzuigkappen. Het is belangrijk om te weten welke afzuigkap, het beste bij uw huishouden past.

Boretti koel- vrieskasten

Het is belangrijk voor de producten dat ze koel bewaard worden, anders bederft het. Het is beter dat de gerechten worden bereid met verse producten, een goede koeling is belangrijk in elke keuken. Boretti vindt dat ook heel belangrijk. Bij Boretti verkopen ze inbouw, vrijstaand en geïntegreerde. Het verschil tussen deze koelkasten is dat sommige koelkasten vrijstaan en andere in het interieur van de keuken word geplaatst.

Boretti wijnkasten

De wijnkasten van Boretti houden al uw wijnen nog goed. Op de wijnkasten kunnen de ideale temperaturen worden ingesteld voor de wijnen.

Boretti vaatwassers

De vaatwassers van Boretti reinigen een grote vaat in een korte tijd. De vaatwassers zijn energiezuinig, stil en efficiënt. De vaatwassers worden op hoogte geplaatst, zodat u niet meer hoeft te bukken om de vaat in de vaatwasser te doen.

Boretti keuken