Siemens luxe vaatwasser

Meerprijs €75 bij een Maxiline uitvoering

Voor €400,-

Quooker

Vraag naar de laagste prijs van Nederland

Vanaf €875,-

Flexifull whirlpool inductiekookplaat

Gratis bij aankoop van een keuken op onze koopzondagen

Inductieplaat

4 pits – 80 cm ACM938/NE

Van € 1.299,- Voor € 799,-

Acties

 

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een keuken tegen budgetprijs? Van apparatuur tot complete keukens; investeren in een keuken hoeft niet duur te zijn. Bij Trendkeukens Drachten zijn er regelmatig aanbiedingen waardoor onze keukens nu wel heel aantrekkelijk worden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat de beste kwaliteit voor de laagste prijs aan te bieden.

 

Kom langs in Drachten

Wellicht heeft u nog geen enkel idee aan welke eisen u graag wil dat uw keuken voldoet. Of misschien heeft u alles al in de puntjes uitgewerkt en weet u precies waar u naar op zoek bent. In beide gevallen bent u van harte welkom bij onze locatie in Drachten! Onze ruim opgezette showroom geeft u een goede impressie van de keukens. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Kom langs bij Trendkeukens Drachten en wij helpen u met het vinden van de perfecte keuken!

Voor alle acties geldt:
-Zet- en drukfouten voorbehouden.
-Vraag naar de voorwaarden

Vakbekwame keukenmonteurs
Altijd persoonlijk contact
Garantie bij zelfmontage
De voordeligste keukens nu bij ons!
U herkent het vast wel. U heeft dé perfecte keuken gevonden, maar dan komt het volgende… Hij past niet in het budget. Treur niet, want hier hebben wij uw droomkeuken voor de laagste prijs!