ABK afzuigkappen

ABK afzuigkap

De RVS afzuigkappen van ABK zijn belangrijk. Alle ABK afzuigkappen zijn krachtig en maken bijna geen geluid. Zo wordt al het rook en etensgeuren opgezogen. De RVS afzuigkappen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Het is belangrijk dat de etensgeuren uit het huis worden gehaald. Een afzuigkap is erg belangrijk in een keuken en in bijna elke keuken staat er wel één.

ABK PA serie afzuigkap

De PA serie is gemaakt met precisie. ABK wil ‘slimme’ afzuigkappen produceren. Met slim bedoelen ze dat de afzuigkap efficiënt moet zijn, maar de afzuigkap zelf wordt bijna niet gezien. De afzuigkappen nemen weinig ruimte in, maar houden wel de nare etensgeuren uit huis. De PA Serie kan op maat worden gemaakt. Trendkeukens kan helpen bij het opmeten van de beschikbare ruimtes in uw keuken. De afzuigkappen maken bijna geen geluid. De ABK PA serie afzuigkappen zijn altijd van hoge kwaliteit. De afzuigkappen van de PA serie zijn meestal hoog geplaatst. Vanwege de hoge plaatsing hebben de afzuigkappen een externe motor.

ABK PS serie afzuigkap

De PS serie is erg krachtig. Net als de PA serie is de PS serie totaal geruisloos. De PS serie bestaat uit diepe wandmodellen, wandafzuigkappen en eilandafzuigkappen.

ABK PSX serie afzuigkap

De PSX serie is een verbeterde versie van de PSW serie. De PSX serie is een erg dunne afzuigkap, verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. De ABK PSX serie afzuigkap past bij elk interieur.

ABK PSFR serie afzuigkap

De ABK PSFR serie afzuigkap is in te bouwen boven het kookstel. De afzuigkap bevat een interne motor en een elektrische bediening. De filters zijn van metaal en halogeen.

ABK beschikt nog over veel meer afzuigkappen. Trendkeukens kunnen helpen bij kiezen van de beste ABK afzuigkap die bij uw huishouden past. Wij kunnen ook helpen bij het inbouwen van verschillende afzuigkappen.

ABK Afzuigkappen